Bio icepacks

Wat zijn bio-icepacks?

De bio-icepacks zijn nog milieuvriendelijker, dankzij het gebruikte biologisch afbreekbare folie. Met dit type folie dat in de natuur afbreekbaar is streven we naar minder milieuvervuiling en afval in de keten.

Het gebruikte folie is zowel afbreekbaar als composteerbaar. De materialen zullen onder de juiste omstandigheden afbreken tot CO2, water en een voedingsrijk compost. Dit is vergelijkbaar met de manier waarop voedsel en tuinafval composteert tot micro-organismen, desintegreert en geen giftige resten achterlaat.

Uiteraard zal het icepack alleen composteren in de juiste omstandigheden, zodat u deze bij normaal gebruik gewoon kunt blijven hergebruiken.

Meer weten over de duurzaamheid van de bio-icepacks? Klik hier

Reduce – De hoge kwaliteit van onze icepacks beperkt het aantal dat u daarvan nodig heeft. U kunt meer koelen met minder van onze packs
Reuse    – Dankzij de uitstekende kwaliteit en duurzame verpakking kunt u de icepacks meerdere keren opnieuw gebruiken om te koelen.
Recycle – Onze standaard icepacks en verpakkingen zijn 100% recyclebaar. De bio-icepacks zijn zelfs gemaakt van biologisch afbreekbare folie.

vraag Sample aan

Icepacks zijn ideaal voor het koelen van producten tijdens transport en voor het gekoeld afleveren van producten bij klanten. Hoge kwaliteit, duurzaamheid, flexibiliteit en veiligheid maken onze producten de meest geschikte vorm van koeling voor uw product.

Vraag nu gratis sample aan.

vraag een offerte aan