Icepack 200 gram

Onze icepacks zijn lekvrije recyclebare zakjes gevuld met speciale koelgel. Ze worden ingezet om uw product gekoeld of geconditioneerd te vervoeren. Met de icepacks van de Icepack Factory bent u zeker dat uw product in perfecte kwaliteit bij uw klant.

Onze icepacks zijn gegarandeerd 100% veilig

De folie en de gel die wij gebruiken voor onze gelpacks voldoen aan de strengste eisen en wensen voor de voedingsmiddelenindustrie.

Afmetingen: 150x125mm
Er zitten 96 icepacks in een doos.
Er zitten 40 dozen op een pallet.

EAN: 0782698858407

Staat uw gewenste formaat/gewicht icepack er niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor op maat gemaakte icepacks met u.

Wij leveren de 200 gram icepack vanaf € 0,13 per stuk (ex. BTW).

 

 

Beschrijving

Icepacks zijn ideaal voor het koelen van producten tijdens transport en voor het gekoeld afleveren van producten bij klanten. De flexibiliteit van de icepacks bevordert de mate waarin uw producten worden gekoeld. Vis, vlees, bloemen, foodboxen en nog veel meer producten kunnen gekoeld vervoerd of afgeleverd worden. Zo wordt kwaliteitsverlies tegen gegaan. De lekvrije icepacks van Icepack Factory zijn daarnaast ook volledig recyclebaar. De gel kan gemakkelijk en veilig worden weggespoeld en de folie kan bij het plastic afval.

Staat uw gewenste formaat/gewicht icepack er niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor op maat gemaakte icepacks met u.

Extra informatie

Gewicht N/B
Afmetingen

150 x 125 mm

Gewicht

200 Gram

Aantal

Doos, Halve pallet (20 dozen), Kwart pallet (10 dozen), Pallet