Icepack 500 gram

Onze icepacks zijn lekvrije recyclebare zakjes gevuld met speciale koelgel. Ze worden ingezet om uw product gekoeld of geconditioneerd te vervoeren. Met de icepacks van de Icepack Factory bent u zeker dat uw product in perfecte kwaliteit bij uw klant aankomt.

Onze icepacks zijn gegarandeerd 100% veilig

De folie en de gel die wij gebruiken voor onze gelpacks voldoen aan de strengste eisen en wensen voor de voedingsmiddelenindustrie.

Afmetingen: 150x200mm
Er zitten 40 icepacks in een doos.
Er zitten 40 dozen op een pallet.

EAN: 0782698858421

Staat uw gewenste formaat/gewicht icepack er niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor op maat gemaakte icepacks met u.

Wij leveren de 500 gram icepack vanaf € 0,20ct per stuk (ex. BTW).

Beschrijving

Onze icepacks zijn ideaal voor het koelen van producten tijdens transport en voor het gekoeld afleveren van producten bij klanten. De kwaliteit van onze icepacks bevordert de mate waarin uw producten worden gekoeld. Vis, vlees, bloemen, foodboxen en nog veel meer producten kunnen gekoeld vervoerd of afgeleverd worden. Zo wordt kwaliteitsverlies tegen gegaan. De lekvrije icepacks van Icepack Factory zijn daarnaast ook volledig recyclebaar. De gel kan gemakkelijk en veilig worden weggespoeld en de folie kan bij het plastic afval.

Staat uw gewenste formaat/gewicht icepack er niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor op maat gemaakte icepacks met u.

Extra informatie

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Afmetingen

150 x 200 mm

Gewicht

500 Gram

Aantal

Doos, Pallet, Stuk