Kraft papier Icepacks

Gebruik van kraft papier icepacks

Onze Kraft Papier Icepacks bevatten net als de standaard Icepack een speciale koelgel. Zijn onze Icepacks ingevroren, dan zijn ze de ideale oplossing om producten voor (online) verzendingen te koelen. Gemaakt van duurzaam kraft papier, biedt deze icepack niet alleen effectieve koeling maar heeft het ook een milieuvriendelijke uitstraling. 

In combinatie met een isolatiedoos blijven de producten tot wel 48 uur koel. Uiteraard heeft u met onze icepacks de keuze uit diverse afmetingen en gewichten, geschikt voor kleine of grote(re) volumes te koelen. 

Geconditioneerd transport

De Kraft papier Icepack is speciaal ontworpen voor producten die koeling nodig hebben tijdens ongeconditioneerd transport. Of er nu voedsel, medicijnen of andere temperatuurgevoelige producten worden vervoert, deze Icepack staat garant voor betrouwbare koeling onder diverse omstandigheden. De duurzame kraft papieren buitenkant kan daarnaast condensatie te absorberen, wat kan ontstaan bij het ontdooien.

Producten

vraag Sample aan

Icepacks zijn ideaal voor het koelen van producten tijdens transport en voor het gekoeld afleveren van producten bij klanten. Hoge kwaliteit, duurzaamheid, flexibiliteit en veiligheid maken onze producten de meest geschikte vorm van koeling voor uw product.

Vraag nu gratis sample aan.

vraag een offerte aan